SALE KAW2 USWAH

SALE KAW2 USWAH

Assalamualaikum!

Kami dah launch SALE KAW2 ala2 flash sale gitu sebab umum last minute *tutup mata sengih2*

Sebelum ni kalau kami buat SALE mesti kena tiga helai ke atas baru dapat diskaun kan?

“Leceh laa.. saya nak beli satu tapi nak DISKAUN”

“Takde geng nak beli ramai2.. tapi nak MURAH”

Haaa kalau anda selalu rasa macam kat atas ni, INI KALILAH pantas lelaju ambil peluang ni nak cuba tudung labuh USWAH walaupun SEHELAI! Best ke BEST?? Yang pasti kami buat SALE bukan sebab As-Is atau defect item tau.. haa no no.. meh tengok offer kami meleleh air liur tak?? 😛

 

(klik pada gambar untuk terus pergi ke koleksi berkenaan.TQ)

instant-shawl-printed

bawal-instant-labuh

bawal-labuh

 

Aik koleksi PRE-ORDER pun buat SALE?? YA Betul! Sebab kami nak bagi semua cuba sekurang-kurangnya sekali untuk pakai koleksi best seller kami. Rugi siapa yang tak rebut peluang tu sekarang haa  😎

instant-shawl

tudung-dua-muka-instant-shawl

 

Cara membeli? wah wah dah senang sekarang boleh terus klik2 je kat website kami www.uswah.com.my (24jam boleh online) atau kalau nak cara oldskool bolehlah Whatsapp no. hotline kami +6010-815 3562 ATAU +6011-1074 2198 (hanya pada waktu bekerja Isnin- Jumaat 9.00am-6.00pm)

Siapa2 yang nak beli melalui STOKIS Rasmi kami boleh lihat mana2 stokis yang berdekatan dengan tempat anda. (Lihat SENARAI STOKIS USWAH di SINI)

 

HANYA SEHINGGA 4 NOVEMBER 2016 je tau! Jangan menyesal kalau selepas tu harga kembali kepada asal 😎

Ooopps nanti duluu.. nak bagitahu, sesiapa yang beli mana2 tiga helai ke atas koleksi USWAH, dapat FREE satu set sample SUNSILK! Selagi stok masih ada  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *