Browsed by
Category: Info

Grand Launching USWAH Boutique

Grand Launching USWAH Boutique

Assalamualaikum dear followers of USWAH, You are all invited to come and join our Big Event this December 2016. Make your RSVP now! A special surprise awaits you when you fill in the RSVP form below: https://goo.gl/forms/ak1gahcibEVcmKWI3 GRAND LAUNCHING EVENT DEC 2016 “EXCLUSIVE MODEST HIJAB XL/XXL” We are going to launch brand new hijab & modest wears soon! Due to increasing demand of modest & shariah compliant hijab, USWAH will definitely fulfill your daily hijab essentials from everyday wear to…

Read More Read More

SALE KAW2 USWAH

SALE KAW2 USWAH

Assalamualaikum! Kami dah launch SALE KAW2 ala2 flash sale gitu sebab umum last minute *tutup mata sengih2* Sebelum ni kalau kami buat SALE mesti kena tiga helai ke atas baru dapat diskaun kan? “Leceh laa.. saya nak beli satu tapi nak DISKAUN” “Takde geng nak beli ramai2.. tapi nak MURAH” Haaa kalau anda selalu rasa macam kat atas ni, INI KALILAH pantas lelaju ambil peluang ni nak cuba tudung labuh USWAH walaupun SEHELAI! Best ke BEST?? Yang pasti kami buat…

Read More Read More

Tips dan Cara basuh kotoran degil pada tudung

Tips dan Cara basuh kotoran degil pada tudung

Assalamualaikum wbt, Lama tak bersiaran.. maaf sangat sibuk sejak akhir-akhir ni sebab kami pindah website baru dan juga pemindahan Sales Team ke tempat baru. Butik kami masih ada jadi jemput singgah ye bila datang ke Bangi Sentral ni ๐Ÿ˜‰ Haa tengok tajuk ni kami nak kongsi tips cara basuh kotoran degil pada tudung. Sebelum ni USWAH pernah keluarkan tudung jenis shimmering crepe yang NUHA Instant Shawl, ADWA Oblong Shawl dan juga Qadeeja Bawal Shimmering. Kain jenis ni atau mana-mana chiffon…

Read More Read More

Mencari baju dan tudung labuh yang patuh syariah untuk RAYA?

Mencari baju dan tudung labuh yang patuh syariah untuk RAYA?

Assalamualaikum wbt~ Maaf sudah lama tidak update di blog USWAH. Ada beberapa masalah teknikal sedikit. Alhamdulillah sekarang dah boleh guna <3 Haa di sini kami nak update beberapa collection baru yang USWAH release sempena Raya 2016. Mungkin ada yang belum tahu atau banyak sangat collection raya di luar sana. Meh admin senaraikanย  ๐Ÿ™‚ Harga pasti berbaloi-baloi untuk dapatkan tudung labuh dua muka ADENA Pastel ini hanya RM59 sehelai! Kalau beli 3 RM160! Jimat ke jimatt?? ๐Ÿ˜Ž (klik gambar di atas…

Read More Read More

USWAH PRE-RAMADAN SALE!

USWAH PRE-RAMADAN SALE!

Assalamualaikum wbt, Siapa yang tak suka SALE kan? Haa minggu ni kami buat Mega Clearance SALE tau. Memang nak bagi kosong rak untuk bagi ruang collection RAYA USWAH. Follow event kami diย SINI. ย  ๐Ÿ˜€ย    Cara nak order boleh terus ke website kami yang beroperasi 24jam www.uswah.com.my ATAU Whatsapp Sis Hani 011-10742198/Sis Zati 010-8153562. Yang duk dekat tu boleh la singgah mari ke butik kami di Bangi Sentral, sederet dengan Mee Tarik Warisan. ๐Ÿ˜‰ย  ๐Ÿ˜Ž

LABOR Day SALE <3

LABOR Day SALE <3

Assalamualaikum~! We are having our LABOR Day SALE from 29 April until 3 May 2016! ALL our collections are ON SALE so grab yours now at www.uswah.com.my ๐Ÿ˜‰ ZUHAA Basic Tunic Labuh RP: RM89, now only RM79! MUSKA Nursing Tunic RP: RM99, Buy 2@RM170! ADENA 2.0 Double Loop Instant RP: RM59, Buy 2@RM99! HUSNA Instant Chiffon Bubble Shawl Labuh RP: RM49, Buy 3@RM110! ….and many MORE! Head on to www.uswah.com.my now! ๐Ÿ˜Ž

The Basic: Zuhaa Blouse

The Basic: Zuhaa Blouse

Assalamualaikum~ USWAH dah keluarkan siri Blaus Basik: ZUHAA hari ini! Blaus/Tunik muslimah labuh ini boleh dibeli dengan harga pengenalan = RM79/pc (sehingga 3 Mei 2016). Harga akan kembali kepada asal iaitu RM89/pc selepas itu. USWAH released its Basic Blouse series: ZUHAA today! This Muslimah modest blouse/tunic can be bought with our introductory price = RM79/pc (until 3 MAY 2016). Price will be back to normal at RM89/pc after that. Ada 8 warna neutral baru untuk dipilih. Jangan ketinggalan~ย  ย ๐Ÿ˜€ There…

Read More Read More

Perbezaan Tudung Shawl Dua Muka dan Satu Muka

Perbezaan Tudung Shawl Dua Muka dan Satu Muka

Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜€ , Banyak dah kan jenis-jenis fashion tudung yang ada di pasaran sekarang? Dari yang bawal biasa hingga la kepada tudung jenis instant. Masing-masing ada peminat tersendiri sebab ikut kesukaan si pemakai tudung tersebut. Fashion tudung ini semua kesan evolusi trend terkini. Tudung jenis instant (sarung terus siap) ni terhasil sebab si pemakai zaman kini ingin cantik tapi nak siap cepat. Biasanya wanita yang bekerjaya atau ibu-ibu muda. Antara dua yang popular adalah tudung Instant Shawl Satu Muka…

Read More Read More